Kontakt

Kontaktuppgifter för dig som är intresserad av att flytta hit

Flyttar gör man av olika skäl. Det kan vara ett nytt jobb. Man vill vidareutbilda sig. Ska flytta ihop och bilda familj, eller har just brutit upp. Är nyfiken på nya trakter och annan miljö. Söker kanske kontakt med sina rötter, eller följer goda vänner i spåret.

Oavsett varför, så är du är välkommen hit. Här är nära ett bra ord; det mesta är nära. Inga avstånd att tala om. Skolor och förskolor är ofta ganska små. Du har nära till ett rikt föreningsliv. Skärgården lockar många, men naturen finns runt knuten överallt i kommunen.

Vill du ha råd, tips eller praktisk hjälp står vi alltid till tjänst. Använd kontaktformuläret här eller ring oss på 0499-170 00.

 

Företagskontakt

Mönsterås Utvecklings AB, Muab, är ett kommunalt bolag. Affärsidén är att medverka till att Mönsterås kommun stärker sin profil som en attraktiv kommun för livskraftiga företag.

Verksamheten omfattar såväl projekt- och näringslivsarbete som fastighetsförvaltning. Fastighetsförvaltningen omfattar ett antal olika industri- och kontorshotell med många hyresgäster (se vidare under ”rubrik fastighetsbestånd”). Vi vill göra det möjligt för små- och medelstora företag att hyra lokalyta, som ett alternativ till att äga sin verksamhetslokal.

Postadress: Box 54, 383 22 Mönsterås

Besöksadress: Kvarngatan 2 (kommunhuset), Mönsterås

Telefon växel: 0499-170 00, Fax 0499-179 00

Thomas Svensson, vd
Tel. 0499-174 99

Kiirsti Lindhagen, ekonomi och administration
Tel 0499-171 21